RA–Aluminium sine tjenester er nå videreført i Sørskår Mekaniske Verksted AS, og dette har styrket våre tjenester og kapasitet betydelig.
Les mer om hva det betyr for deg som kunde

Oppdrettsnæringen

RA Aluminium leverer gangbroer, plattformer og trapper til landanlegg. Aluminium er lett, stabilt, slitesterkt, korroderer ikke og er ideelt for oppdrettsnæringen. Vi spesialiserer oss på utvikling og levering av tilkomst for fiskeoppdrett. Vi tilbyr aluminiumskonstruksjoner etter skreddersøm som tilfredsstiller våre kunders behov.

Arbeidsplattformer til oppdrettsanlegg

RA Aluminium skreddersyr arbeidsplattformer, gangbroer, trapper og rekkverk til oppdrettsanlegg. Det betyr at vi lett kan tilpasse lengde og størrelse etter kundens behov og ønske.

På vårt verksted i Stavanger produserer vi skreddersydde løsninger og aluminium er vårt håndverk.

Betydeling levering på Talgje

I 2022 leverte RA Aluminium en ny arbeidsplattform med trapper og gangveier til Ryfylke Rensefisk sitt anlegg på Talje. En av utfordringene var å få plassert en 20 tonn stor arbeidsplattform i en trang hall. Løsningen på dette var at vi leverte flere aluminiumselementer som ble satt sammen i hallen. Vi har tidligerer levert et komplett sett av gangbaner, trapper og rekkverk til Ryfylke Rensefisk sitt oppdrettsanlegg for rognkjeks på Talgje, Finnøy.

Kontaktpersoner

Sebastian Pantke

Prosjektleder/Salg

sepa@smvas.com
Tlf.: +47 470 11 912