RA–Aluminium sine tjenester er nå videreført i Sørskår Mekaniske Verksted AS, og dette har styrket våre tjenester og kapasitet betydelig.
Les mer om hva det betyr for deg som kunde

Offshore & Maritime

Offshoreindustrien har strenge krav til kvalitet og sikkerhet. At vi bygger i aluminium, gjør at vi kan tilby produkter med lav vekt, lite vedlikehold og optimal funksjonalitet. Aluminium har en rekke fordeler ved valg av byggemateriale.

I tillegg til våre standardprodukter tilbyr vi utvikling og design av aluminiumskonstruksjoner for å imøtekomme våre kunders behov. RA Aluminium produserer ramper og skips- og vedlikeholdsstrukturer for maritim industri. Vi kan tilby en tilpasset, sikker og kvalifisert løsning til alle maritime henvendelser.

Her finner du et utvalg av våre produkter
Vi leverer både hyllevare og skreddersydde løsninger etter kundens ønske

Trapp på Valhall for Aker BP

Til dette prosjektet fikk RA Aluminium fikk en modell av området som trappen skulle stå i. Trappen skulle kunne fjernes og settes opp på en smidig og enkel måte.

Tilbakemeldingen fra Aker BP var at de har vært fornøyde og trappen har gjort hverdagen enklere.

Trappetårn til Island Offshore

Den største utfordringen var plass under byggingen, tårnet var 20 X 5 X 4 meter og måtte bygges liggende.
Etter ferdig produksjon måtte tårnet fraktes for å få det lakkert. Tårnet ble etter lakkering fraktet til Sandnes havn hvor det fikk montert på strøm og lys.

RA Block Lift

RA Block Lift er en ny og unik transport container av enkeltgods for shippingindustrien. RA Block Lift gir raskere mobilisering og demobilisering da godset blir lastet og sikret mens det er på land. Containeren reduserer antall løft og løse gjenstander på dekk. 

Den produseres i aluminium og er 100 % resirkulerbar​. Ta vare på utstyret med RA Block Lift som tilbyr smart oppbevaring av ditt utstyr. Det er søkt om patent på dette produktet.

Kontaktpersoner

Thomas Jakobsen

Prosjektleder

thja@smvas.com
Tlf.: +47 412 07 867

Sebastian Pantke

Prosjektleder/Salg

sepa@smvas.com
Tlf.: +47 470 11 912